Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Panouri fotovoltaice gratuite pentru gospodăriile neracordate la rețeaua electrică

La sediul Primăriei Negrești-Oaș a avut loc astăzi o întâlnire organizată în cadrul proiectului privind instalarea gratuită de sisteme fotovoltaice pentru gospodăriile neracordate la rețeaua electrică.

Proprietarii acestor gospodării, circa 100, pot beneficia de finanțare de până la 25.000 lei pentru instalarea de sisteme fotovoltaice, în cadrul programului guvernamental dedicat gospodăriilor izolate.

Sistemele fotovoltaice trebuie să dezvolte o putere de minim 1 kWp și maxim 3,5 kWp, o altă condiție fiind ca distanța de la rețeaua de distribuție a energiei și gospodărie, măsurată pe drumul de acces, să fie de minim 2 km.

Persoanele interesate, care nu au reușit să ajungă la întâlnire, sunt așteptate la Direcția Administrarea Domeniului Public și Privat (ADPP) din cadrul Primăriei Negrești-Oaș pentru a afla cum pot beneficia de sistemele fotovoltaice gratuite.
Procedura este simplă, iar angajații Primăriei Negrești-Oaș se vor ocupa de demersuri după ce beneficiarii vor depune următoarele documente:
• copie carte de identitate proprietar;
• adeverință de la Registrul Agricol din cadrul Primăriei Negrești-Oaș;
• acordul privind participarea la program – model-tip disponibil la Primărie;
• Persoana de contact: Vasile Pop, telefon 0740135047, Direcția ADPP, clădirea principală a Primăriei.

Sari la conținut