Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Campionatul Internațional ”Cupa Luna Șes – Viteză pe traseu montan”, ediția a VI-a, are loc sâmbătă, 13 iulie, la Negrești-Oaș

Iubitorii sportului cu cai putere sunt așteptați în acest weekend la Luna Şes, unde va avea loc a VI – a ediție a Campionatului internaţional de viteză pe traseu montan ’’CUPA LUNA ŞES – VITEZĂ PE TRASEU MONTAN’’.

Prima etapă din Campionatul Internaţional de VTM se va desfăşura în data de 13 iulie 2019, pe traseul de la Luna Șes şi se organizează în zona noastră pentru al șaselea an consecutiv, acesta fiind unul dintre cele mai frumoase trasee de coastă, ”Micul Transfăgărășan” al Oașului așa cum este numit de organizatori.

’’Cupa Luna Şes – VTM’’este o competiție destinată concurenţilor debutanţi şi avansaţi, cu manşe cronometrate, desfăşurată conform regulamentelor F.I.A. / A.C.R. pentru competiţiile de viteză pe traseu montan, cu participarea a cca 30 de concurenţi de nivel naţional. În cadrul concursului piloţii vor avea de parcurs traseul bine stabilit şi securizat, de dificultate medie, în lungime de 2,8 km, cu o diferenţă de nivel de 255m între start şi sosire. Concursul va fi format din 5 urcări, din care 4 cronometrate. .

Cu prilejul compeţiei sportive, drumul de la Luna Şes va fi închis circulaţiei sâmbătă, 13 iulie 2019, în intervalul orar 08:00 – 18:00.

Programul competiţiei:

Ora 08:00 Închiderea circulaţiei
Ora 10:30 Recunoaşteri
Ora 12:30 Liber urcare public
Ora 14:30 Manşa I de concurs
Ora 16:20 Manșa II de concurs
Ora 18:00 Festivitate de premiere

Competiţia este organizată de Clubul Sportiv Rider’s Satu Mare, ACR filiala Satu Mare, Consiliul Județean şi Primăria Negrești-Oaș.

 

PROGRAMUL ETAPEI DE VTM-ACR 2019  – SAMBATA, 13.07.2019

Sari la conținut