Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Primarul Aurelia Fedorca a semnat contractul de execuție a lucrărilor pentru construirea primei creșe din orașul Negrești-Oaș

Primarul Aurelia Fedorca a semnat luni, 16 septembrie 2019, contractul de execuție a lucrărilor pentru construirea primei creșe din orașul Negrești-Oaș. Creșa va fi costruită pe locul fostei școli nr. 2, pe strada Popești.

Proiectul este finanțat din fonduri guvernamentale prin PNDL 2 și de la bugetul local, valoarea investiției fiind de 2.930.474,84 lei.

Creșa va fi construită pe un singur nivel și va avea o suprafață de 965 mp, pe care vor fi amenajate 4 dormitoare, 2 săli de joacă, grupuri sanitare pentru copii, biberonerie, oficii alimentare, bucătărie cu spațiile de depozitare aferente și camere de preparare pe categorii de mâncare, dar și spații pentru personalul medical și cel de conducere. Cu alte cuvinte, va fi o creșă modernă și dotată complet.

Termenul de execuție al lucrărilor este de 12 luni, astfel încât, din toamna anului viitor, mamele își vor putea înscrie copiii la creșă!

Sari la conținut