Urmăreşte-ne pe Facebook!

Negreşti-Oaş LIVE

Prezentare Centrul Multicultural

Programul de investiții publice 2014 – 2016

brosura pag 1

Regulament privind autorizarea activităților comerciale

echipa- afaceri

Locuri de muncă vacante

Harta digitală

Certificare ISO

logo centrul de afaceri negresti oas

Vremea

Locuri de muncă

Finanțare nerambursabilă de la bugetul local


Primarul Aurelia Fedorca a semnat contractul de execuție a lucrărilor pentru construirea primei creșe din orașul Negrești-Oaș

September 18, 2019 @ 16:46

Primarul Aurelia Fedorca a semnat luni, 16 septembrie 2019, contractul de execuție a lucrărilor pentru construirea primei creșe din orașul Negrești-Oaș. Creșa va fi costruită pe locul fostei școli nr. 2, pe strada Popești.

Proiectul este finanțat din fonduri guvernamentale prin PNDL 2 și de la bugetul local, valoarea investiției fiind de 2.930.474,84 lei.

Creșa va fi construită pe un singur nivel și va avea o suprafață de 965 mp, pe care vor fi amenajate 4 dormitoare, 2 săli de joacă, grupuri sanitare pentru copii, biberonerie, oficii alimentare, bucătărie cu spațiile de depozitare aferente și camere de preparare pe categorii de mâncare, dar și spații pentru personalul medical și cel de conducere. Cu alte cuvinte, va fi o creșă modernă și dotată complet.

Termenul de execuție al lucrărilor este de 12 luni, astfel încât, din toamna anului viitor, mamele își vor putea înscrie copiii la creșă!

Comments are closed.