Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Pentru prima dată în Negrești Oaș, aducem o provocare la mers sportiv!

În data de 20 septembrie 2019, Asociația de Tineret, Turism și Ecologie Cutezătorii Munților din Satu Mare în parteneriat cu Direcția Județeană de Sport și Tineret și Primăria Negrești-Oaș organizează la Negrești-Oaș un eveniment de promovare a sportului și mișcării în aer liber, sub genericul „Mers sportiv în orașul tău – ediție specială”.

Evenimentul se adresează, în special tinerilor și familiilor cu copii, punând accentul pe importanța mișcării pentru o viață sănătoasă și face parte dintr-un proiect finanțat de DJST.

Evenimentul se va desfășura vineri, 20 septembrie, între orele 17.00 – 19.00. Participanții la eveniment vor avea la dispoziție stand de înscriere la eveniment, program sportiv interactiv și program de mers sportiv sub supraveghere și îndrumare din partea organizatorilor, constând în parcurgerea în ritm alert a unui traseu prestabilit, respectiv: Parc – str. Vrăticel, str. Morii – str. Livezilor – str. Victoriei – Parc.

Traseul va fi realizat și va fi parcurs în aproximativ 45 de minute, pe trotuare, cu respectarea regulilor de circulație și fără a fi necesare restricții în trafic.

De asemenea, se va desfășura o tombolă cu premii în echipamente sportive, la care pot participa toți negreștenii care se vor înscrie în program.
Sari la conținut