Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Revedere emoţionantă pentru promoţiile 1988, 1998 şi 2008 ale Liceului Teoretic Negreşti-Oaş – GALERIE FOTO

Revedere emoţionantă, multe îmbrăţisări, lacrimi şi zâmbete la întâlnirea generaţiilor de la Liceul Teoretic. La întâlnire au participat un număr mare de absolvenți din cele trei promoții, dintre care mulți veniți din diferite părți ale lumii.

Neputând fi prezentă la eveniment, primarul Aurelia Fedorca le-a urat ”bun venit acasă tuturor absolvenților” prin viceprimarul Constantin Fanea.

”Dumneavoastră sunteți dovada că școala negreșteană este una solidă, că și-a îmbunătățit performanțele deceniu cu deceniu și că a dat societății oameni de valoare. Celor care v-ați stabilit în alte zone ale țării sau ale lumii vă spun: bun venit acasă și vă mulțumesc că nu ați uitat orașul în care v-ați născut și v-ați format. Celor care locuiți în Negrești-Oaș vă mulțumesc pentru că ați rămas aici, pentru că prin cunoștințele, profesionalismul și implicarea voastră contribuiți la dezvoltarea orașului și a societății în care trăim.

Vă asigur că oraşul nostru se mândreşte cu generaţiile de absolvenţi ai Liceului Teoretic și vă respectă pentru tot ceea ce ați făcut în acești ani, pentru că ați fost ambasadori ai acestei instituții de învățământ și ai orașului nostru. Vă transmit salutul meu sincer şi vă urez mult succes în tot ceea ce vă propuneţi!”- a fost mesajul transmis de primarul Aurelia Fedorca.

Sari la conținut