Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Târgul Educației Negrești-Oaș – la a VIII-a ediție

După doi ani de pandemie, liceele din Negrești-Oaș și-au expus azi oferta educațională pentru viitorii liceeni, în cadrul Târgului Educației, ajuns la cea de a VIII-a ediție.

Deschiderea oficială a târgului a avut loc astăzi, în prezența reprezentanților școlilor din oraș și a numeroși elevi interesați de oferta educațională.
Dorința noastră este să păstrăm copiii acasă, să ridicăm nivelul actului educațional, să avem cele mai moderne instituții de învățământ, unde copiilor noștri să nu le lipsească nimic. Ne străduim în fiecare zi să aducem toate instituțiile de învățământ din oraș la cele mai înalte standarde, ceea ce se poate vedea deja la Liceul Teoretic și la Liceul Tehnologic Ioniță G. Andron, licee reabilitate prin fonduri europene și de la bugetul local.

Liceul Teoretic și Liceul Tehnologic „Ioniță G. Andron” au o ofertă bogată pentru elevi, pe care îi aşteaptă cu drag să le treacă pragul. Fiecare stand a fost realizat cu influențele ofertei educaționale și culoarea profilului tehnologic sau teoretic expus.

𝐎𝐟𝐞𝐫𝐭𝐚 𝐞𝐝𝐮𝐜𝐚𝐭̦𝐢𝐨𝐧𝐚𝐥𝐚̆ 𝐚 𝐋𝐢𝐜𝐞𝐮𝐥𝐮𝐢 𝐓𝐞𝐨𝐫𝐞𝐭𝐢𝐜:
✅ matematică-informatică;
✅ științele naturii;
✅ filologie;

𝐎𝐟𝐞𝐫𝐭𝐚 𝐞𝐝𝐮𝐜𝐚𝐭̦𝐢𝐨𝐧𝐚𝐥𝐚̆ 𝐚 𝐋𝐢𝐜𝐞𝐮𝐥𝐮𝐢 𝐓𝐞𝐡𝐧𝐨𝐥𝐨𝐠𝐢𝐜 „𝐈𝐨𝐧𝐢𝐭̦𝐚̆ 𝐆. 𝐀𝐧𝐝𝐫𝐨𝐧”:
𝐼̂𝑛𝑣𝑎̆𝑡̦𝑎̆𝑚𝑎̂𝑛𝑡 𝑙𝑖𝑐𝑒𝑎𝑙:
✅ electronică automatizări;
✅ protecția mediului;
✅ turism și alimetație;
✅ economic;
𝐼̂𝑛𝑣𝑎̆𝑡̦𝑎̆𝑚𝑎̂𝑛𝑡 𝑝𝑟𝑜f𝑒𝑠𝑖𝑜𝑛𝑎𝑙:
✅ mecanic auto;
✅ tâmplar universal – cu o clasă suplimentară p

Sari la conținut