Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Amplă acţiune de ecologizare a întregului oraș

Am continuat campania de curăţenie de primăvară printr-o amplă acţiune de ecologizare a întregului oraș: străzi, cartiere, cursuri de apă și zone de agrement, pentru a curăța deșeurile abandonate de cetățeni iresponsabili. Ne-am aliniat și noi la campania națională „Curățăm România” și de-a lungul unei luni am adunat zeci de saci de deșeuri abandonate pe teritoriul orașului nostru, însumând tone de deșeuri. Toate acestea au fost posibile prin implicarea elevilor și a dascălilor de la Școlile gimnaziale nr. 1 și 3 și de la liceele Teoretic și Ioniță G. Andron, care au fost din nou modele de urmat pentru comunitatea noastră.

Peste 500 de voluntari de la instituțiile de învățământ din oraș, de la Ocolul Silvic și Salvamont au format echipă pentru a curăța mizeria altora.

Curățăm permanent domeniul public de deșeurile abandonate, suntem prezenți zilnic pe străzi, cursuri de apă, cartiere sau zone de agrement pentru a aduna tone de deșeuri aruncate ilegal de către cetățeni certați cu mediul, dar suntem convinși că fără ajutorul și susținerea dumneavoastră nu vom reuși să ajungem să fim ”Orașul în care să trăim, nu doar să locuim” – așa cum ne dorim!

Deşeurile rezultate în urma acestei acțiuni au fost preluate și transportate de către operatorul de salubrizare la groapa ecologică.

Campaniile noastre de ecologizare nu vor avea succes dacă nu ne dăm silința fiecare dintre noi să curățăm spaţiile verzi din fața casei, aleile, trotuarele, rigolele stradale din perimetrul casei, să nu aruncăm deșeuri pe cursurile de apă și să curățăm în urma noastră zonele de agrement.

Sperăm să vă alăturați campaniei noastre curățându-vă gospodăria, locul din apropierea acesteia și să depozitați deșeurile doar în locurile special amenajate
Vă rugăm să nu mai aruncați deșeurile la întâmplare!

Haideți să fim responsabili!

Mulțumim partenerilor noștri pentru implicare, pentru spiritul voluntar și pentru faptul că răspund provocărilor noastre de fiecare dată.

𝙋𝙖𝙧𝙩𝙚𝙣𝙚𝙧𝙞𝙞 𝙋𝙧𝙞𝙢𝙖̆𝙧𝙞𝙚𝙞 𝙉𝙚𝙜𝙧𝙚𝙨̦𝙩𝙞-𝙊𝙖𝙨̦ 𝙞̂𝙣 𝙖𝙘𝙩̦𝙞𝙪𝙣𝙚𝙖 𝙙𝙚 𝙚𝙘𝙤𝙡𝙤𝙜𝙞𝙯𝙖𝙧𝙚: 𝙊𝙘𝙤𝙡𝙪𝙡 𝙎𝙞𝙡𝙫𝙞𝙘 𝙉𝙚𝙜𝙧𝙚𝙨̦𝙩𝙞 –𝙊𝙖𝙨̦, 𝙎̦𝙘𝙤𝙡𝙞𝙡𝙚 𝙂𝙞𝙢𝙣𝙖𝙯𝙞𝙖𝙡𝙚 𝙣𝙧. 1 𝙨̦𝙞 3 , 𝙇𝙞𝙘𝙚𝙚𝙡𝙚 𝙏𝙚𝙤𝙧𝙚𝙩𝙞𝙘 𝙨̦𝙞 𝙄𝙤𝙣𝙞𝙩̦𝙖̆ 𝙂. 𝘼𝙣𝙙𝙧𝙤𝙣 și 𝙎𝘾 𝘾𝙡𝙚𝙖𝙣𝙢𝙖𝙣 𝙎𝙍𝙇.

Sari la conținut