Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Sambra oilor – editia 64. GALERIE FOTO

Dupa doi ani, care au parut o viata, m-am bucurat sa ne reintalnim azi pe dealul de la Huta Certeze la traditionala noastra sarbatoare campeneasca Sambra Oilor, ajunsa la a 64-a editie. Vremea buna a fost de partea noastra si a invitatilor nostri, oferindu-ne prilejul pentru o zi superba impreuna.

Sambra Oilor a fost prilejul perfect pentru a ne revea cu totii, de a ne etala din nou frumosul port traditional si de a ne arata ospitalitatea fata de invitatii nostri.

Le multumim oaspetilor care au fost azi alaturi de noi: ministrului Agriculturii, Ionut Chesnoiu, secretarilor de stat Gheorghe Carciu si Alin Seserman, presedintelui Consiliului Judetean Bistrita-Nasaud Radu Moldovan, deputatului Gabriel Zetea si senatorului Sorin Vlasin din Maramures, presedintelui PSD Satu Mare – Mircea Govor, primarului Gabriela Tulbure din Seini, parlamentarilor satmareni, primarilor si viceprimarilor din Tara Oasului si din Satu Mare, invitatilor din tot judetul si din judetele vecine.

Le multumim in mod special prefectului Radu Roca, presedintelui Consiliului Judetean Satu Mare, Csaba Pataki, si primarului Petre Ciocan din Certeze, partenerii nostri in organizarea Sambrei.

Va multumim tuturor osenilor care ati participat la evenimentul nostru de suflet. Ati fost din nou la inaltime!

Sari la conținut