Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

UN ZÂMBET PE FAŢA UNUI COPIL! Orașul Negrești-Oaș se alătură campaniei Shoebox

afis-ShoeBox-finalAnul acesta, Negreşti Oaş se alătură campaniei Shoebox, printr-un centru de colectare organizat la Şcoala Generală Nr.2 (clasa de copii cu autism) între orele 8:00-12:30 sau după 12:30 pot fi contactată pentru stabilirea unei întâlniri.

Campania ShoeBox se adresează copiilor cu vârsta cuprinsă între 2 şi 18 ani, care fac parte din familiile defavorizate şi a început în 2007 în Cluj Napoca, pentru ca în 2013 să fi adunat deja 30.669 de cutii, de la românii din 8 ţări, 66 de oraşe şi 107 centre de colectare, această campanie reprezentând o încercare de a face lumea un loc mai frumos.

Nu este nimic complicat, se ia o cutie de pantofi, se învelesc frumos în hârtie cu motive de iarnă/Crăciun cutia si capacul ei, fiecare separat, apoi se pot pune în cutie alimente neperisabile, articole de igienă, rechizite, hăinuţe şi jucării noi sau folosite, cu condiţia să se afle în stare bună. Cutia se aduce la punctul de colectare, unde se lipeşte o etichetă cu grupa de vârstă pentru care a fost pregătită, iar din 16 decembrie, cu ajutorul voluntarilor, începe distribuirea cutiilor la copiii din familiile defavorizate.

Persoana de contact pentru Negreşti Oaş: Dogeanu Laura- 0751 058 502

Mai multe informaţii se pot găsi pe:
www.ShoeBox.ro

https://www.facebook.com/ShoeBox.ro

Sari la conținut