Urmăreşte-ne pe Facebook!

Negreşti-Oaş LIVE

Prezentare Centrul Multicultural

Programul de investiții publice 2014 – 2016

brosura pag 1

Regulament privind autorizarea activităților comerciale

echipa- afaceri

Locuri de muncă vacante

Harta digitală

Certificare ISO

logo centrul de afaceri negresti oas

Vremea

Locuri de muncă

Finanțare nerambursabilă de la bugetul local


Versus dar împreună a făcut din Negrești-Oaș capitala națională a fotografiei – GALERIE FOTO

November 30, 2019 @ 21:25

Muzeul Țării Oașului a găzduit sâmbătă seara vernisajul celei de-a XI-a ediții a salonului național de fotografie ”Versus dar împreună”, o expoziție organizată de talentații noștri fotografi Komaromi Romeo, Remus Tiplea și Emilian Moldovan.

A fost o ediție specială în cadrul căreia Romeo Komaromi și-a lansat primul album fotografic intitulat sugestiv ”Chipuri și priveliști vânătorești”, rodul a 10 ani de documentare asiduă.

Și la această ediție, ne-am bucurat de prezența a 22 de artiști fotografi din toată țara, de renume național și internațional.

Valoarea expoziței este dată nu doar de superbele colecții de fotografii care transpun pe film povești din România reală și din toată lumea, ci și prin prisma faptului că printre fotografii care expun în acest an se numără talente premiate la concursuri prestigioase din țară și din strainătate.

Parteneri ai evenimentului au fost National Geographic – România, Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Satu Mare cu sprijinul Consiliului Județean Satu Mare, în colaborare cu Primăria Orașului Negrești Oaș, Muzeul Țării Oașului și Casa de Cultură Negrești Oaș.

Îi felicităm pe organizatori pentru perseverență și pentru că reușesc an de an să ducă ștacheta tot mai sus!

Comments are closed.