Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

VIZITĂ PE ȘANTIER PENTRU VERIFICAREA STADIULUI LUCRĂRILOR LA PROIECTUL DE INVESTIȚII MODERNIZARE ȘI DOTARE A ȘCOLII GIMNAZIALE NR.3

Primarul Aurelia Fedorca a verificat stadiul lucrărilor la Școala Gimnazială nr. 3, acolo unde se desfășoară ample lucrări de extindere și modernizare, în cadrul unui proiect în valoare de 1.178.000 euro, finanțat prin Programul Naţional de Dezvoltare Locală ( PNDL 1) gestionat de Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice și de la bugetul local al orașului Negrești Oaș.

La vizita pe șantier au mai participat specialiști din departamentul tehnic al primăriei, reprezentanții constructorului, dirigintele de șantier, directorul școlii și toți cei implicați în proiectul de modernizare. Constructorul a prezentat stadiul lucrărilor, discuțiile fiind axate pe detalii tehnice și de design exterior, un aspect foarte important cu atât mai mult cu cât soluția adoptată va fi utilizată și la lucrările de modernizare a celorlalte instituții de învățământ din oraș.

Primarul Aurelia Fedorca le-a cerut constructorilor să respecte graficul de lucrări și să găsească cele mai bune soluții tehnice pentru ca elevii și dascălii acestei școli să înceapă anul școlar în cele mai moderne săli de clasă.

Pe de altă parte, Școala Gimnazială nr. 3 va mai beneficia de încă două proiecte de modernizare: unul în valoare de 500.000 de euro care vizează extinderea corpului B, modernizarea sălii de sport și dotarea acestora, iar altul în valoare de 283.000 de euro care vizează anveloparea Sălii de sport, investiții care vor fi derulate din fonduri europene și de la bugetul local.

Lucrări similare vor fi demarate la toate instituțiile de învățământ din oraș.

Sari la conținut