Urmăreşte-ne pe Facebook!

Negreşti-Oaş LIVE

Prezentare Centrul Multicultural

Programul de investiții publice 2014 – 2016

brosura pag 1

Regulament privind autorizarea activităților comerciale

echipa- afaceri

Locuri de muncă vacante

Harta digitală

Certificare ISO

logo centrul de afaceri negresti oas

Vremea

Locuri de muncă

Finanțare nerambursabilă de la bugetul local


Noaptea Albă la Muzeul Țării Oașului

May 17, 2019 @ 19:55

Vă invităm sâmbătă, 18 mai 2019, la Muzeul Țării Oașului, Galeria de arta “Dr. Mihai Pop”, începând cu ora 18:00, unde va avea loc deschiderea expozitiei ,,Un suflet în trei inimi” în cadrul evenimentului ,,Noapte albă la Muzeul Țării Oașului”.

Noaptea muzeelor reprezintă un eveniment de amploare pe parcursul căruia mii de muzee şi organizații culturale din 30 de ţări europene își aprind luminile și deschid porțile publicului larg pentru a celebra cultura, arta și creativitatea.

“Un suflet în trei inimi” este expoziția colaj a trei expoziții tematice: expoziție de pictură – colecția Ion Țânțaș, 110 de la nașterea artistului, expoziție de fotografie Ioniță G. Andron, 30 de ani de la trecerea în neființă a artistului și expoziție de etnografie.

Spectacol folcloric cu Tripon Maria și Ansamblurile folclorice Oașul și Sânzienele, între orlele 18:00 – 19:00.

✓ vizitarea gratuită a expozițiilor în intervalul orar 18:00 – 23:30.

Obiectivul nostru, prin evenimentele pe care le organizăm, este păstrarea și transmiterea resursei culturale către generațiile viitoare, în forma sa autentică și nealterată, atragerea unui public cât mai numeros și variat, promovarea imaginii Muzeului Țării Oașului și a obiectivelor turistice ale Țării Oașului.

Noaptea Europeană a Muzeelor 2019 este un eveniment coordonat la nivel local de Primăria Negrești-Oaș, prin Muzeul Țării Oașului și în parteneriat cu Casa Orășenească de Cultură și Centrul Național de Informare și Promovare Turistică Negrești-Oaș. La nivel național, proiectul este gestionat de Rețeaua Națională a Muzeelor din România.

Comments are closed.