Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Primarul Aurelia Fedorca a semnat azi contractul de lucrări pentru modernizarea Sălii de Sport de la Școala Gimnazială nr. 3

Continuăm investițiile în sistemul de învățământ din Negrești-Oaș. Primarul Aurelia Fedorca a semnat azi contractul de lucrări pentru modernizarea Sălii de Sport de la Școala Gimnazială nr. 3, încă pas pentru modernizarea completă a acestei instituții de învățământ, după ce anul trecut am finalizat reabilitarea și extinderea corpului principal.

Valoarea proiectului „Creșterea eficienței energetice a Școlii Gimnaziale nr. 3 – Sala de sport, din localitatea Negrești-Oaș” finanțat din fonduri europene prin REGIO 2014-2020 este de 1,4 milioane de lei, din care valoarea contractului de lucrări 1,06 milioane lei cu tva.

În cadrul proiectului va fi reabilitată clădirea Sălii de Sport, printre lucrările ce vor fi realizate numărându-se izolarea termică a fațadei și părții vitrate, termoizolarea acoperișului, înlocuirea sistemului de încălzire și apă caldă cu unul performant – centrală pe biomasă, reabilitarea instalației de iluminat prin înlocuirea cu corpuri de iluminat cu eficiență energetică ridicată și durată mare de viață, finisaje și recompartimentare interioară.

În paralel, continuăm lucrările la costruirea Creșei și la modernizarea Liceului Tehnologic Ioniță. G. Andron și procedurile de licitații pentru modernizarea Liceului Teoretic, a Școlii Gimnaziale nr. 1 și a Grădiniței cu program prelungit nr. 7.

PREZENTARE PROIECT MODERNIZARE SALA DE SPORT SCOALA NR. 3