Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Vizită de lucru pe șantierul primei creșe din Negrești-Oaș

Continuăm în ritm alert investițiile! Primarul Aurelia Fedorca a verificat azi stadiul lucrărilor la construirea primei creșe din orașul nostru, pe locul fostei școli nr. 2 pe strada Popești o investiție finanțată prin Programul Național de Dezvoltare Locală și de la bugetul local. Valoarea totală a investiției este de 2,931 milioane de lei, iar termenul de finalizare februarie 2021.

Lucrările sunt în grafic, conform contractului de lucrări, în aceste zile pregătindu-se cofrarea pentru turnarea plăcii de beton superioare.

Proiectul presupune construirea unei creșe cu două grupe și va avea o suprafață desfăsurată de 965 mp cu regim de înălțime P, compartimentată astfel: 4 dormitoare, 2 săli de joacă, grupuri sanitare pentru copii, biberonerie, oficii alimentare, bucătărie cu spații de depozitare aferente, cameră de preparare pe categorii de mâncare, spații pentru personalul medical și administativ.

Complementar acestui proiect, pentru dotarea creșei și asigurarea cheltuielilor de funcționare în primii doi ani avem în evaluare un alt proiect din fonduri europene.

Vizita pe teren din 18.05.2020

Randări Creșă

Sari la conținut