Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Anunț suspendare concurs pentru ocuparea prin concurs a trei funcții publice vacante de execuție pe perioada stării de alertă

Având în vedere prevederile art. 27 alin. (3) din Legea nr.55 din data de 15.05.2020 privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19 conform căruia pe perioada sării de alertă, în instituțiile și autoritățile publice se suspendă orice tip de concurs pentru ocuparea posturilor sau funcțiilor vacante și temporar vacante, coroborat cu prevederile HG nr.394/2020 privind declararea stării de alertă și măsurile care se aplică pe durata acesteia pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19, Primăria orașului Negrești Oaș anunță suspendarea concursului pentru ocuparea prin concurs a trei funcții publice vacante de execuție pe perioadă nedeterminată, din data de 18.06.2020 proba scrisă, data reluării concursului urmând a fi stabilită și comunicată ulterior.

Informații suplimentare se pot obţine la sediul Primăriei orașului Negrești Oaș, str.Victoriei, nr.95-97, la nr. de telefon: 0261/854845/int 112 – inspector RUS Manea Cristina.

Secretar comisie,
Manea Cristina

DESCARCA DOCUMENTUL

Sari la conținut